Почетна » Вести » Тендер за реконструкција на „горното“ училиште

Тендер за реконструкција на „горното“ училиште

Агенција за промоција и поддршка на туризмот

Old School BuildingОпштина Крушево објавува отворена постапка за избор на изведувач за реконструкција на горната училишна зграда „Никола Карев“.

Во продолжение можете да ја погледнете тендерската документација:

2-Тендерска документација Отворена Постапка реконструкција Горно школо

Претходно, општина Крушево преку Агенцијата за финансиска поддршка на земјоделството и руралниот развој обезбеди 18 милиони денари за целосна реконструкција на горната училишна зграда.

Share