Почетна » Вести » Васе Богоеска ќе учествува на Балканското првенство во Босна и Херцеговина

Васе Богоеска ќе учествува на Балканското првенство во Босна и Херцеговина

Агенција за промоција и поддршка на туризмот

Васе Богоеска ќе биде дел од македонската репрезентација на Балканското првенство во Зеница, Босна и Херцеговина, наредниот месец, откако на турнирот во Ниш, Србија, го освои третото место

Дополнително, на Државното младинско првенство кое се одржа минатиот викенд (06.05.2018) во крива Паланка заедно со Благица Ристеска го освоија третото место.

Пинг понгарскиот клуб Крушево ја продолжува генерацијата на успешни играчи и по пауза од неколку години се враќа на меѓународниот терен со учеството на Балканското првенство оваа година.

Share