Почетна » Вести » Бесплатна обука и лиценца за приватно обезбедување за невработените

Бесплатна обука и лиценца за приватно обезбедување за невработените

Агенција за промоција и поддршка на туризмот

privatno-obezbeduvane3Агенцијата за вработување распишува јавен повик за бесплатна обука и стекнување лиценца за обезбедување за невработени лица кои имаат завршено најмалку средно образование.

Сите заинтересирани можат да се пријават во Центарот за вработување во Крушево, а целиот оглас можат да го прочитаат на следниот линк.

Share