Почетна » Вести » „Гаранција за млади“ и можност за привремено вработување

„Гаранција за млади“ и можност за привремено вработување

Агенција за промоција и поддршка на туризмот

Mladi

Министерството за труд и социјална политика преку проектот „Гаранција за млади“ во период од 4 месеци ќе овозможи квалитетна понуда на сите невработени млади до 29 години.

Доколку сте невработен и не сте студент на следниов линк можете да се пријавите и веднаш да бидете внесени во базата на Агенцијата за вработување и да добиете шанса за привремено вработување.

Покрај МТСП дел од овој проект се и Агенцијата за вработување и Националниот младински совет на Македонија, а финансиски е поддржан од Амбасадата на Швајцарија.

Share