Илиески на терен, продолжува реконструкцијата на улици

Директорот на јвното претпријатие „Комуна“ Наум Илиески оваа недела е на терен со дел од вработените кои ги реконструираат улиците во градот.

Директорот Илиески најавува дека работата ќе продолжи на уште неколку улици во градот.

„Веќе сме на втората улица предвидена за реконструкција и продолжуваме на уште неколку други по завршувањето на оваа. Обезбедивме доволно материјал и ги ангажиравме дел од вработените на „Комуна“ за реконструкција на овие улици, а исто така ангажираме и должници на „Комуна“ за истата намена. Наша заедничка заложба е граѓаните да добијат улици без прашина и кал.“, порачува Илиески.

Please follow and like us:
Share