Почетна » Огласи » Јавен повик за изработка на урбанистички планови

Јавен повик за изработка на урбанистички планови

Агенција за промоција и поддршка на туризмот

Градоначалникот на Општина Крушево распишува јавен повик за доставување на иницијативи за изработка на урбанистички планови на територијата на Општина Крушево.

Сите заинтересирани правни и физички лица можат да ги достават своите иницијативи во писмена форма до архивата на Општина Крушево или информацискиот систем на е-урбанизам, а рокот за поднесување иницијативи изнесува 33 дена почнувајќи од денес, 17.04.2018, до 19.05.2018.

Во продолжение можете да го погледнете јавниот повик:

Повик за урбанистички план

Share