Почетна » Uncategorized » Викендов повеќенаменското игралиште е слободно за користење, апел да не се оштетува

Викендов повеќенаменското игралиште е слободно за користење, апел да не се оштетува

Агенција за промоција и поддршка на туризмот

igralistaЗа почеток на сезоната и заради зголемениот интерес за користење на повеќенаменското игралиште во спортскиот комплекс „Езеро“ овој викенд (31.03 и 01.04.2018 година) истото е отворено за користење.

Од понеделник, 02.04.2018, ќе се започне со издавање на игралиштето, како што беше и досегашната пракса.

Исто така, апелираме до нашите сограѓани да помогнат во зачувувањето на игралиштата и да не се нанесува материјална штета, како пробивање на заштитната ограда. Овие игралишта се наши и се изградени во заеднички интерес. Ве повикуваме да се грижиме за нив.

Share