Првоаприлски маскенбал во понеделник во Крушево

maskenbal

Во понеделник, 02.04.2018, на градскиот плоштад во Крушево со почеток во 12 часот ќе се одржи традиционалниот првоаприлски маскенбал во организација на ООУ „Никола Карев“, СОУ „Наум Наумовски Борче“ и Општина Крушево.

Дел од овој настан ќе бидат детската градинка „Гонча Туфа“, како и гости од ОУ „Св. Кирил и Методиј“ од Бучин и од општина Кривогаштани.

Please follow and like us:
Share