Општина Крушево објавува 2 нови огласи за јавна набавка

Општина Крушево објавува оглас за јавни набавки на техничка документација за реконструкција и доградба на локалниот пат с. Саждево – с. јакреново – с. Борино. и осигурување на возила и имот.

Огласите се објавени на бирото за јавни набавки на следниве два линкови:

Линк 1

Линк 2

Во прилог на линковите до огласите можете да ги погледнете и поеедноставените тендерски документации.

2-Тендерска документација за осигурување 2018-ОПШТИНА КРУШЕВО

2-Тендерска-техничка документација пат Саждево-Јакреново-Борино

 

Please follow and like us:
Share

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!