Почетна » Вести » Погледнете го рекламниот материјал на Агенцијата за туризам за Крушево

Погледнете го рекламниот материјал на Агенцијата за туризам за Крушево

Агенција за промоција и поддршка на туризмот

krusevo-610x343

Агенцијата за промоција и поддршка на туризмот на Општина Крушево додели рекламни материјали кои исто така ги користи за да го промовира нашиот град на меѓународни саеми. Агенција веќе го промовираше Крушево на 2 меѓународни саеми и на локалната самоуправа ги достави цеде дисковите и брошурите направени за Крушево претставени на саемите.

Во прилог на оваа објава можете да ја разгледате брошурата за Крушево која ја прикачуваме во ПДФ документ.

Брошура – Крушево

Share