Почетна » Вести » Достапни се телефонски броеви на општината и Комуна за потребите на граѓаните

Достапни се телефонски броеви на општината и Комуна за потребите на граѓаните

Агенција за промоција и поддршка на туризмот

За своите поплаки, прашања, пријави, критики и сугестии граѓаните можат да ги користат трите телефонски броеви на Општина Крушево, како и пријава за проблеми во однос на водоснабдувањето, отпад и сл. на два телефонски броеви на јавното претпријатие „Комуна“.

Телефонските броеви на Општина Крушево кои можете да ги користите за било какви поплаки, проблеми (на пр.  уличното осветлување), предлози и информации се следните:

++389 48 477 061
++389 48 477 046
+389 071 384 410

Исто така, за потребите на граѓаните достапна е и и мејл адресата на Општина Крушево:

opstinakrusevo@krusevo.gov.mk

За пријави во однос на отпад, водоснабдување и слично можете да ги користите броевите на „Комуна“:

+389 476 469
+389 070 355 863

Share