Почетна » Вести » Градоначалникот Христоски подели цвеќиња на жените вработени во Фалко, СЕКЕ, 5 Летерс

Градоначалникот Христоски подели цвеќиња на жените вработени во Фалко, СЕКЕ, 5 Летерс

Агенција за промоција и поддршка на туризмот

Денес, 8-ми март 2018г, Градоначалникот на Општина Крушево Томе Христоски ги посети вработените во „Фалко“, СЕКЕ СА и „5 Летерс“  и на припадничките на женскиот пол додели цвеќиња како гест по повод празникот на жената.

Градоначалникот Христоски порача дека ова е едно мало внимание за вработените од овие фабрики.

„Ова е мало внимание за нашите сограѓанки. На сите им го честитам празникот 8-ми март и им посакува здравје, среќа и љубов во семејствата.“, потенцира Градоначалникот Христоски.

Share