Уште еден успех за македонските нордијци во Мецово, Јада освои прво место

На денешниот натпревар во нордиско скијање во Мецово, Грција,  Ставре Јада го освои првото место, додека Дарко Крстески шестото, предводени од селекторот Ѓоко Динески,

Градоначалникот на Општина Крушево кој деновиве е во Мецово присуствуваше на натпреварот и преку Фејсбук на Јада и Крстески им го честита успехот.

„Честитки за нашите крушевчани!“, напиша Градоначалникот Христоски.

Please follow and like us:
Share