Почетна » Вести » Граѓаните да ги подмират своите долгови кон Општина Крушево

Граѓаните да ги подмират своите долгови кон Општина Крушево

Агенција за промоција и поддршка на туризмот

Лого

Почитувани сограѓани,

Апелираме до Вас во најкраток можен рок да ги исплатите Вашите обврски кон Општина Крушево во форма на фирмарини, закуп и различен тип на даноци.

За да може локалната самоуправа да фунцкионира регуларно Ве повикуваме да ги подмирите Вашите долгови и со тоа да ги избегнеме сите методи на присилна наплата.

 

Share