Почетна » Вести » Тендер за набавка на услуга од авторска агенција

Тендер за набавка на услуга од авторска агенција

Агенција за промоција и поддршка на туризмот

Лого

Општина Крушево објавува тендер за сукцесивна набавка на услуга од авторска агенција за потребите на Општината во период од 12 месеци.

Огласот за јавна набавка можете да го погледнете на следниот линк, а во документ прикачен на оваа објавка ќе ја најдете поедноставената тендерска документација за јавната набавка.

2-Тендерска-авторска агенција

Share