Почетна » Вести » Општина Крушево додели средства на семејствата со опожарени куќи

Општина Крушево додели средства на семејствата со опожарени куќи

Агенција за промоција и поддршка на туризмот

krusevo

Општина Крушево додели симболични финансиски средства за опожарените куќи на неколку семејства од населените места Белушино, Борино и Пресил.

Куќите беа опожарени минатото лето, а Општина Крушево во рамките на своите можности финансиски им помогна на овие семејства.

Share