Почетна » Вести » Се активира превозната линија Крушево-Битола-Крушево

Се активира превозната линија Крушево-Битола-Крушево

Агенција за промоција и поддршка на туризмот

На барање на граѓаните Градоначалникот на Општина Крушево Томе Христоски директно се вклучи во посредување за повторно воспоставување на превозната линија Крушево-Битола-Крушево.

Превозната линија, која започнува со работа од денеска, ќе сообраќа во 7 и 20 часот наутро од Крушево, а од Битола поаѓањето ќе биде во 16 и 30 часот.

Фирмата „Ѓоко Транс“ подолго време не сообраќаше на оваа линија, но почнувајќи од денес граѓаните ќе можат да ги користат превозните услуги на оваа релација.

Share