Се чистат каналите во Саждево и Јакрено, Градоначалникот најавува чистење на канали во сите села

Канал 2

Денес, 24.01.2018 година, во населените места Саждево и Јакреново, Општина Крушево се извршува чистење на каналите, а Градоначалникот на Општина Крушево Томе Христоски и в.д. директорот на ЈП „Комуна“ Наум Илиески се на терен заедно со вработените кои го извршуват чистењето.

Градоначалникот Христоски најави дека сите канали во населените места ќе бидат исчистени каналите и тоа ќе се практикува секоја година.

„Денес сме во Саждево и Јакреново и тука ќе ја завршиме работата, а другите населени места во општината нема да бидат изоставени и секаде ќе се исчистат каналите“, порача Градоначалникот на општина Крушево.

Please follow and like us:
Share