Почетна » Вести » Музички концерт на Здружението „Полихимни“ во домот на култура

Музички концерт на Здружението „Полихимни“ во домот на култура

Агенција за промоција и поддршка на туризмот

Dom na kulturaВо петок,12-ти јануари 2018г., со почеток во 13 часот во домот на културата „Наум Наумовски Борче“ ќе се одржи концерт на Здружението на педагози „Полихимни“ од Скопје.

Дел од овој настан ќе бидат учениците од зимскиот камп во Крушево, а настанот е организиран од страна на домот на културата.

 

Share