Почетна » Вести » Поставен нов директор во „Комуна“

Поставен нов директор во „Комуна“

Агенција за промоција и поддршка на туризмот

Naum Ilieski

Новиот директор во неговата канцеларија

Наум Илиески е нов ВД директор во јавното претпријатие „Комуна“, започнувајќи со работа од денес, 6-ти декември, 2017 година.

Илиески на оваа позиција застанува на местото на Велко Крстески, неколкугодишен раководител на ова јавно претпријатие.

Наум Илиески е дипломиран економист и доаѓа од приватниот сектор.

Share