Почетна » Огласи » Тендер за набавка на моторни бензини и дизел гориво

Тендер за набавка на моторни бензини и дизел гориво

Агенција за промоција и поддршка на туризмот

GorivoОпштина Крушево објавува тендер за набавка на моторни бензини и дизел гориво.

Огласот е објавен на електронскиот систем на Бирото за јавни набавки, а во документ можете да ја погледнете тендерската документација.

2-Тендерска нафта-за прикачување

Share