Почетна » Вести » Донирајте за развој на спортот, културата и младите

Донирајте за развој на спортот, културата и младите

Агенција за промоција и поддршка на туризмот

baner za donacii jpg (1)Општина Крушево објавува сметка за донации од страна на поединци, претприемачи и компании за развој на културата и спортот, зачувување на историјата и развивање на младинските политики.

Општината ја објавуваа оваа сметка за сите кои мислат добро за градот и оние кои можат директно да го поддржат развојот на Општина Крушево.

Податоците на кои можете да донирате се следните:

Трезорска сметка 100000000063095

Буџетски корисник 740014057663016

Пригодна ставка 725939

Програма 00

Обрзец ПП50

Секоја помош е добредојдена.

Мораме заедно да работиме на развојот на нашата Општина и да придонесеме колку што можеме.

Share