Почетна » Огласи » Општина Крушево распишува тендер за улично осветлување

Општина Крушево распишува тендер за улично осветлување

Агенција за промоција и поддршка на туризмот

ulicno

Општина Крушево  објавува тендер за набавка на електро материјали, одржување и сервисирање на улично осветлување во Општина Крушево за период од 12 месеци, кој што е објаван на Бирото за јавни набавки.

На следниот линк можете да ја погледнете објавата за овој тендер, а подолу во овој текст ќе следи и документ со поедноставена тендерска документација.

Очекуваме во најбрз можен рок да се реши проблемот со осветлувањето, затоа што граѓаните во неколку наврати пријавувале во соодветните служби за несоодветно улично осветлување.

2-Тендерска улично

Share