Почетна » Вести » Викендов, две театарски претстави во Крушево

Викендов, две театарски претстави во Крушево

teatarПеток, 17 ноември, во Домот на културата ќе се одржи театарска претстава „Малата сирена“, со почеток во 14 часот, а сабота, 18ти ноември, во 17 и реприза во 19 часот претставата „Една куќа будали“ – театар на Крушево (влез: 50 денари).

plakata

„Малата сирена“ е во изведба на домот на културата Мирка Гинова од Демир Капија, додека „Една куќа будали“ на учениците од ООУ „Никола Карев“.

 

 

Share