Почетна » Огласи » Објавен тендер за набавка на хотелски и угостителски услуги

Објавен тендер за набавка на хотелски и угостителски услуги

Агенција за промоција и поддршка на туризмот

Општина Крушево објавува тендер за набавка на хотелски и угостителски услуги на територија на Општина крушево за период од 12 месеци.

Тендерот е објавен на електронскиот систем на Бирото за јавни набавки и трае до 21ви ноември

Целосната тендерска документација можете ја преземете на линкот подолу.

2-Тендерска докуменатција ресторански услуги 2017

Share