Почетна » Огласи » Јавен повик за доставување на предлози за членови на Комисијата за односи меѓу заедниците

Јавен повик за доставување на предлози за членови на Комисијата за односи меѓу заедниците

Спомен куќа Тоше Проески

Врз основа на Член 74 од Статутот на Општина Крушево (,,Сл. гласник на Општина Крушево,, бр.1/2007 и 16/14) Советот на Општина Крушево објавува: ЈАВЕН ПОВИК.

Сподели

Туристички Портали