Почетна » Вести » Интервју на градоначалникот за Вечер

Интервју на градоначалникот за Вечер

Спомен куќа Тоше Проески

Градоначалникот на Општина Крушево го имаше второто интервју по преземањето на функцијата, во кое ги потенцира главните приоритети за локалниот економски развој, инвестирање во туризмот и активно работење на зачувување на името и споменот на Тоше Проески.

Интервјуто е дадено за порталот vecer.press и истото можете да го проследите на следниот линк.

Сподели

Туристички Портали