Почетна » Вести » ДЕМАНТ по повод објавата дека се злоупотребуваат службени возила од страна на ЈП “Комуна” Крушево

ДЕМАНТ по повод објавата дека се злоупотребуваат службени возила од страна на ЈП “Комуна” Крушево

Спомен куќа Тоше Проески

Изричито демантираме дека се врши злоупотреба на службени возила на ЈП “Комуна” .

Возилото за собирање на смет на ЈП Комуна Крушево беше во Кривогаштани по предходно добиено барање од страна на ЈП Пелагонија Кривогаштани  за помош во одржување на хигиената во општина Кривогаштани.

 Секогаш ќе бидеме подготвени за помош и соработка со соседните општини  во интерес на граѓаните! 

Подолу  е  барањето за соработка и помош  на ЈП Пелагонија Кривогаштани од 06.10.2017г.

22359380_10210457194128705_842871748_n

Сподели

Туристички Портали