Почетна » Вести » Инвеститорот СЕКЕ СА заедно со изведувачот, на локацијата каде што ќе се гради стопанскиот капацитет

Инвеститорот СЕКЕ СА заедно со изведувачот, на локацијата каде што ќе се гради стопанскиот капацитет

Спомен куќа Тоше Проески

Отпочнато со околчување на парцелата и припремните работи.

Сподели

Туристички Портали