Почетна » Култура » КРУШЕВО ЕТНО ГРАД 2017г.

КРУШЕВО ЕТНО ГРАД 2017г.

Агенција за промоција и поддршка на туризмот

Почитувани,

Ве покануваме да бидете дел од годинешната манифестација „Крушево етно град“ 2017 која  ќе биде свечено отоворена на 26.07.2017г. (среда).

Поворката ќе се формира во 19:00 час., во Домот на култура, каде ќе биде отворен и Етно саемот на рачни ракотворби изработени од ОЖ „Цвет“.

Официјалното отворање ќе биде во 20:30 час, на Градскиот плоштад со Македонска седенка, сценско-музичка изведба на Сузана Спасовска, група „Црешово топче“ и актерите Михајло Миленкоски и Захарија Ангелеска.

Покана етно град 2017

Програма 1.1Програма 1.2.1Програма 1.2.2Програма 1.3

Share