Почетна » Вести » Започна асфалтирањето на повеќенаменското и тениските игралишта

Започна асфалтирањето на повеќенаменското и тениските игралишта

Спомен куќа Тоше Проески

Започна асфалтирањето на повеќенаменското и тениските игралишта на спортско – рекреативниот центар „Гумење“.

Сподели

Туристички Портали