Почетна » Вести » Состанок на Заедничкиот консултативен комитет меѓу Република Македонија и Европската унија, претставуван преку Комитетот на региони во Брисел, 31.05-01.06.2017

Состанок на Заедничкиот консултативен комитет меѓу Република Македонија и Европската унија, претставуван преку Комитетот на региони во Брисел, 31.05-01.06.2017

Агенција за промоција и поддршка на туризмот

Градоначалниците од општините Крушево, Аеродром, Василево, Петровец, Пехчево, Новаци и Македонски Брод присуствуваа на 14-от  работен состанок на Заедничкиот консултативен комитет меѓу Република Македонија и Европската унија, претставуван преку Комитетот на региони како и на третата пленарна седница на Денот на проширување (Enlargement Day) на која присуствуваа делегатите на ЗКК на Македонија, Србија и Црна Гора, како и членовите на работните групи на Турција и Западен Балкан.

Работните состаноци со одржаа во Брисел од 31.05. до 01.06.2017г.

 

Share