Почетна » Вести » с.Свето Митрани ќе добие уште една пешачка улица

с.Свето Митрани ќе добие уште една пешачка улица

Спомен куќа Тоше Проески

Во тек е изградба на пешачка улица во с.Свето Митрани.

Се работи за Крак 4, во површина од 700м2.

Вредност на инвестицијата: 800.000 ден.

Извор на финансирање: ЈПП и Општина Крушево

Изведувач: „Пела Транс“ Прилеп

Сподели

Туристички Портали