Почетна » Огласи » Јавен оглас до евидентирани невработени лица за вклучување во Програмата Општинско – корисна работа

Јавен оглас до евидентирани невработени лица за вклучување во Програмата Општинско – корисна работа

Спомен куќа Тоше Проески

Врз основа на Договорот за соработка помеѓу Агенцијата за вработување на РМ  (АВРМ),  Програмата за развој на Обединетите нации (УНДП)  и општина Крушево, Оперативниот план за активни програми и мерки за вработување и услуги на пазарот на трудот за 2016, Програмата Општинско – корисна работа,  Oпштина Крушево  и  Агенцијата  за  вработување  на  Република  Македонија  на  ден  10.08.2016 година објавуваат:

 

Ј  А  В  Е  Н     О  Г  Л  А  С

до

евидентирани невработени лица за вклучување во

Програмата Општинско – корисна работа

Заинтресираните невработени лица  Пријави за учество во Програмата „Општинско-корисна работа“ можат да подигнат и поднесат во Агенција за вработување-Центар за вработување Крушево во периодот од 10.08.2016 година до 23.08.2016 година.

ОКР 2016 година

Сподели

Туристички Портали