Почетна » Култура » Сегмент од завршниот концерт од работилницата за хармоника Krusevo Workshop 2016 со Горан Алачки

Сегмент од завршниот концерт од работилницата за хармоника Krusevo Workshop 2016 со Горан Алачки

Спомен куќа Тоше Проески

За сите оние кои не беа во можност да го посетат – сегмент од  завршниот концерт од работилницата за хармоника Krusevo Workshop 2016 со Горан Алачки која се одржа од 24 до 27 јуни 2016 година во Спомен куќата на Тоше Проески во Крушево.
Специјален гостин на концертот беше Елена Ристеска.

УЖИВАЈТЕ!

ВИДЕО

111

Сподели

Туристички Портали