Почетна » Култура » БАСКЕРФЕСТ ВО КРУШЕВО

БАСКЕРФЕСТ ВО КРУШЕВО

Спомен куќа Тоше Проески

И оваа година БАСКЕРФЕСТ гости во Крушево културно лето.

ВИДЕО + ФОТО

ВИДЕO 1 – БАСКЕРФЕСТ 2016 

ВИДЕО 2 – БАСКЕРФЕСТ 2016

 

Сподели

Туристички Портали