Почетна » Култура » Фото галерија од настапот на „МКУД Македонски Бисери“ од Волонгонг, Австралија

Фото галерија од настапот на „МКУД Македонски Бисери“ од Волонгонг, Австралија

Спомен куќа Тоше Проески

Во рамките на манифестацијата „Крушево културно лето 2016 година“, свој концерт во Крушево одржа МКУД „Македонски Бисери“ од Волонгонг, Австралија.

Благодарност на Агенцијата за иселеништво на Република Македонија за својот допринос.

 

Сподели

Туристички Портали