Почетна » Проекти » Подготовка на теренот за изградба на игралишта

Подготовка на теренот за изградба на игралишта

Агенција за промоција и поддршка на туризмот

Се врши израмнување на теренот за изградба на 2 тениски и повеќенаменско игралишта на месноста „Гумење“.

Изградбата ќе започне во рок од две недели.

Share