Нова седница на советот во петок

Нова седница на Советот на општина Крушево е закажана за петок, 3-ти декември, со почеток во 11 часот.

4-тата седница на советот ќе се одржи во Кабинетот на градоначалникот.

Во прилог погледнете го дневниот ред, а на следниот линк можете да го погледнете службениот гласник од 3-тата седница.

Share
error

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!