22.11. – 28.11.2021 – неделен информатор

Во текот на работната седмица од 22-ри до 29-ти ноември општина Крушево и советот на општина Крушево ги реализираа следните активности:

  1. 3-та седница на советот на општина Крушево
  2. Известување за подмирување на данок на имот
  3. Се реконструира ул. Питу Гули
  4. За Нова година во Крушево се бара место повеќе

Целосниот неделен информатор погледнете го во следниот документ

Share
error

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!