Објава на соопштенија и јавни анкети

Општина Крушево објавува две соопштенија за организација на јавна презентација и јавна анкета за два Урбанистички проекти.

Во прилог погледнете ги двете соопштенија и анкети:

Please follow and like us:
Share

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!