Вечерва Инвиктус, Бек Дор Бенд го откажува настапот

Настапот на Бен Дор Бенд се откажува од оправдани причини на групата. Вечерва пред споменикот Макединиум ќе настапи бендот Инвиктус.

Поврзано: Затворање на Манифестација со Бек Дор Бенд

Бендот и организацијата на „Десет дена Крушевска Република“ се извинуваат за овие измени и откажувањето на настапот. Останува Бек Дор Бенд да го посетат Крушево во првата наредна прилика и да приредат добра забава, а соодветна замена е локалниот бенд Инвиктус.

Please follow and like us:
Share

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!