Програма за „Десет дена Крушевска Република“

Целосната програма за Манифестација научно културни средби „Десет дена Крушевска Република“ е подготвена и објавена.

Во продолжение можете да ги погледнете деталите за настанот од фотографијата.

Please follow and like us:
Share

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!