Ќе се осветлува патот до Крушевско Езеро

Општина Крушево објавува оглас за јавна набавка и монтажа на материјали за осветлување на патот од „Гумење“ до Крушевско Езеро.

Со оваа активност ќе се осветли целосно ново изградениот пат до Крушевско Езеро кој е еден од најпрометните, особено во пролет и лето.

Тендерот можете да го погледнете на следниот линк.

Please follow and like us:
Share

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!