Јавен оглас за издавање во закуп на киосци

Општина Крушево објавува јавен оглас за издавање во закуп на урбана опрема – два киосци, односно киоск бр.4 и киоск бр. 5.

Во прилог на објавата можете да го погледнете огласот и образец на понуда кој се однесува на заинтересираните.

Please follow and like us:
Share

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!