Честитка на градоначалникот по повод 8-ми март

Почитувани припаднички на женскиот род,

8-ми март е потсетување на вредноста на жената, на придонесот за сите нас и на борбата за еднаквост која треба да продолжи.

Ви посакувам овој ден да ви донесе нов мотив, нова желба за да успеете и да придонесете за нашата општината, државата, за целокупното општество. Ви посакувам да бидете среќни и успешни денес и уште 364 дена.

Честит 8-ми март.

Со почит,
Ваш градоначалник,
Томе Христоски.

Please follow and like us:
Share

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!