Неделен информатор – 18.01-24.01.2021

Во најновиот неделен информатор за периодот од 18.01.2021 до 24.01.2021 следниве содржини:

  1. Честитка по повод Богојавление Водици
  2. Заштедени над 2 милиони денари за осветлување
  3. Мебел и канцелариски материјал од Државна лотарија
  4. Светско првенство во змајарство во Крушево
  5. Општина Крушево со проект за гасификација

Подолу во документот можете да го погледнете целосниот информатор.

Please follow and like us:
Share

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!