Тендер за набавка на гасеничар

Општина Крушево објави оглас за јавна набавка на гасеничар кој ќе биде поставен во горната училишна зграда.

Тендерот можете да го погледнете на следниот линк.

Овој тендер е објавен во рамки на Проектот „Зајакнување на општинските совети“, вреден 3,4 милиони швајцарски франци, финансиран од Швајцарската агенција за развој и соработка и истиот е имплементиран од Програмата за развој на Обединетите нации (УНДП) во партнерство со Министерството за локална самоуправа, Министерството зa финансии, Заедницата на единиците на локалната самоуправа, Здружение на финансиски работници и UN Women.

Please follow and like us:
Share

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!