Предлог буџет за 2021 година

Подготвен е предлог буџетот за 2021 година. Во истиот се вклучени консултациите со одделенијата во општина Крушево, пренесените сугестии и потреби на граѓаните при нивните поединечни средби со градоначалникот на општина Крјушево во текот на цела 2020-та година и, секако, резултатите од последна „онлајн“ анкета.

Во прилог можете да ги погледнете сите документи поврзани со буџетот за наредна година.

Share
error

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!