Заменета столаријата во СОУ „Наум Наумоски Борче“

Заменета столаријата (сите прозорци во училиштето) со нови алуминиумски прозорци. Проектот се реализира од страна на Општина Крушево и СОУ „Наум Наумоски Борче“ во соработка со Европската команда на Армијата на САД и Агенцијата на САД за меѓународен развој (УСАИД).

Untitled-1 1

Please follow and like us:
Share

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!